J.J. Abrams’tan İddialı Bir Video Oyunu Geliyor

Hayır, adı “Siyah Dumanın Sırrı” değil

Lost dizisinin son sezonunun ardından kendisine olan sempatimizi biraz kaybetsek de ve arada sallantı yapımlara imza atmış olsa da içinde bulunduğumuz dönemin en başarılı yönetmenlerinden biri olduğunu kabul etmemiz gerek J.J Abrams’ın.

Şu sıralar hepimizin gözü kendisinin son filmi Star Wars VII: Güç Uyanıyor’un üzerinde olsa da Abrams perde arkasında farklı projeler üstünde çalışıyormuş meğer. Abrams’ın sahibi olduğu Bad Robot şirketi (Lost, Fringe, Star Trek, Star Wars… diye gidiyor) ve iOS’un başarılı oyun serisi Infinity Blade’in yapımcısı ChAIR Entertainment yepyeni bir oyun üzerinde ortaklaşa çalışmaya başladıklarını duyurdular.

Spyjinx adlı bu yeni oyun Unreal Engine ile geliştirilecek ve “aksiyon-strateji oynanış mekaniklerinin, dinamik dünya inşasının ve RYO karakter gelişiminin eşsiz bir karışımı” olacak. Üstelik tüm bunlar “heyecan verici, hain bir casusluk dünyasında” geçecek.

Spyjinx’in şimdilik mobil cihazlara (iOS?) ve PC’ye geleceğini biliyoruz, ancak “mümkün olduğunca çok oyuncuya erişmek istiyoruz” şeklindeki beyanlarından yola çıkarak konsolları da ziyaret edeceğini tahmin edebiliriz.

Oyunun kapalı betası 2016 yılında başlayacak. Eğer katılmak isterseniz şu adresten şimdiden üye olabilirsiniz.

Bad Robot daha önce de Valve ile anlaşmış ve “Pass Time” adında bir Team Fortress 2 oyununun üzerinde çalıştıklarını duyurmuştu. Görünüşe göre Abrams bu sektörde kalıcı olmaya niyetli. Bakalım istediği başarıyı yakalayıp bizleri farklı diyarlara ekranlarımızda da sürükleyebilecek mi?

Dilerseniz duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz, ama yazdıklarımın dışında oyun hakkında çok da fazla şey söylemediklerini belirteyim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum