Joe Manganiello Bir Deathstroke Orijin Dizisi İstiyor

HBO Max yetkilileri göreve

DC/WB ortaklığı için Zack Snyder's Justice League'nin ardından hiçbir şey aynı kalmayacak gibi gözüküyor. Yeni versiyonun yarattığı pozitif havayla birlikte yeniden hayranları yanına çekmeye başlayan ortaklık bir yandan da oyunucuları da heyecanlandırmayı başardı. Evrende Slade Wilson'ı yani Deathstroke'u canlandıran Joe Manganiello da kendi karakteri için harika bir fikre sahip. Yayın servislerinin giderek güç kazandığının farkında olan Manganiello, Deathstroke için bir HBO Max dizisi istiyor. 

"HBO Max'te bir Deathstroke orijin dizisi. Gerçekten bence bu oldukça eğlenceli olur ve insanlar buna bayılır. Ayrıca şu an etrafta buna benzer bir iş daha yok. Dizi kendi özgün tonuna ve evrende kendi özgün yerine sahip olabilir. Bana göre bu oldukça eğlenceli ve ton olarak eşsiz olabilir." diyen Manganiello açık açık talebini tüm dünyaya ve yetkililere sunmuş durumda. Hayranlardan da oldukça olumlu geri dönüş alan başarılı aktör daha uzunca bir süre Deathstroke'u canlandırabilir.

Normal şartlar altında Ben Affleck'in başrolünde yer alacağı Batman filminin baş kötüsü olacak olan Deathstroke'un ilk detaylarını ve motivasyonunu Snyder Cut'ın sonunda görmüştük. Zaten en büyük hayal kırıklığı da bu sahneyi gördükten sonra asla gelmeyeceğini bildiğimiz yeni Batman filmine yönelik olmuştu. Kim bilir belki bu orijin dizisinden sonra Slade Wilson'ı bu kez Robert Pattinson'un Batman'i ile karşı karşıya görürüz? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum