John Wick 4'ün Çekimleri Bu Yıl Başlıyor

Ian McShane onaylı

Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı John Wick serisi dünya genelinde çok büyük bir popülerliğe ulaştı. Bunun farkında olan yapımcılar da her fırsatta seriyi uzatmaya devam ediyor. Dördüncü John Wick filmi için ön hazırlıklar sürüyor ve gelen haberlere göre çekimler de bu yıl içerisinde başlayacakmış. Seride Winston karakterini canlandıran usta aktör Ian McShane'in açıklamalarına göre bu yıl kesinlikle John Wick 4 için çalışmalar başlayacak. 

Collider'a konuşan McShane, "John Wick 4 ve 5'i bir arada yapacaklarını açıkladıklarını biliyorum. Ancak kim bilebilir. Stüdyolar her zaman böyle şeyler duyuruyor. Ancak şunu biliyorum ki kesinlikle bu yıl bir noktada John Wick 4'ü yapacağız. Senaryonun yazıldığını ve bu yıl yapmak istediklerini biliyorum." dedi. İşin ilginç yanı ise bu kadar pandemi süreci ve kaos yaşarken John Wick'in bir şekilde bunlardan da sıyrılmayı başarmış olması. 

Ian McShane ayrıca serinin gidişatı hakkında da konuştu. "Bence ilk filmin oyuncu seçimi ve senaryosu harikaydı. Ancak ikinci film insanların sevdiği kadar iyi değildi. Üçüncü film gerçekten fantastikti ve çok beğendim. İşin içerisinde Keanu, ölü bir eş, bir köpek, bir silah ve şahane bir araba varsa nasıl başarısız olabilirsiniz ki?" diyen McShane olaya biraz esprili bir şekilde yaklaşmış. 27 Mayıs 2022'de vizyona girecek olan John Wick 4 yine bizleri aksiyona doyuracak gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum