John Williams'a Göre The Rise of Skywalker'ın Sonunu Çok Beğeneceksiniz

Umutlar yine yükseldi

Star Wars Evreni, beyaz perdede büyük bir sona hazırlanıyor. Disney üçlemesinin son filmi The Rise of Skywalker, Aralık ayında vizyona girecek ve bir dönemi sona getirecek. Artık Skywalker Efsanesi tam anlamıyla bir son bulacak ve galaksinin başka yerlerine yolculuk yapacağız. 

Film ayrıca serinin ünlü bestecisi John Williams'ın da son Star Wars işi olacak. Yani her anlamda bir sona yaklaşıyoruz. J.J. Abrams'ın yöneteceği ana serinin dokuzuncu filmi The Rise of Skywalker, Williams'a göre hayranları mutlu etmeyi başaracakmış. Filmde bu zamana kadar dinlediğimiz tüm Star Wars bestelerinin de olacağını düşünürsek, Williams Star Wars hayranlarına büyük bir umut aşılamış durumda.


Yeni Star Wars filmiyle ilgili kısa bir açıklama yapan Williams, "J.J. Abrams yeni filmi çekiyor ve fantastik bir iş yaptığına canı gönülden katılıyorum. Bence işin sonunu belli edecek, sürprizleri bozacak şeyler söylememeliyim ancak filmin sonu hepinizi alıp götürecek. Benim düşüncem, filmi çok seveceksiniz." şeklinde konuştu.

John Williams, Mark Hamill ile birlikte The Rise of Skywalker filminde yer alan Star Wars konusundaki en deneyimli isim. Onun gibi bir isimden filmle ilgili böyle olumlu şeyler duymak doğal olarak beklentiyi yükseltiyor. Bakalım Skywalker sülalesinin Star Wars'a vedası bizleri memnun etmeyi başarabilecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum