Just Cause Filmi Yönetmenini Buldu

Tam bir Michael Bay filmi olabilirdi...

Constantin Film'in hazırlıklarını sürdürdüğü Just Cause filmi hem oyun serisinin hayranları hem de aksiyon filmi severler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Filmin senaryosunun John Wick'in yaratıcısı Derek Kolstad tarafından yazılacak olması da beklentileri iyice yükseltmişti. Tabii pandemi süreci nedeniyle durma noktasına gelen sinema sektörü dolayısıyla filmden neredeyse bir yıldır hiç haber alamadık. Sonunda filmin yönetmeni de belli oldu. Michael Dowse'u yönetmen koltuğunda göreceğiz.

Deadline'ın haberine göre daha önce Coffee & Kareem ve Stubber filmlerini de yönetmiş olan Michael Dowse, Square Enix'in bu yeni oyun filmi macerasının başına geçecek. Filmin hikayesiyle ilgili ilk detaylar da belli olmaya başlamış. Doğrudan oyunun senaryosunu takip edecek olan film ana karakter Rico Rodriguez'in zamana karşı bir yarışa girişerek paralı asker topluluğu The Black Hand'i durdurmasını anlatacak. Adını gerçek hayatta da olan Amerika'nın Panama işgalinin kod adı olan "Operation Just Cause" harekatından alan oyun serisinde The Scorpion lakaplı Rico ile birlikte bir kadın ana karakter daha göreceğiz.

Robert Kulzer ile birlikte Constantin Film'in yanı sıra Prime Universe adına Adrian Askarieh ve oyunun firmamsı Square Enix de yapımcılar arasında yer alıyor. Resident Evil markasını da oyun haline getiren Constantin, Monster Hunter filmiyle de karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Artık oyunlarında sinema ve televizyon için çok büyük önem taşıdığı bu günlerde oynarken aksiyonun dibine vuran Just Cause bakalım filmiyle de aynı hisleri başarabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum