Kerbal Space Program 2 De Ertelenen Oyunlar Arasına Katıldı

Güz 2021’e kadar beklemeyin diyorlar

Kerbal Space Program, beklenmedik şekilde popülerlik kazanan oyunlardan birisi olmayı başarmıştı. Haliyle bu başarının doğal bir sonucu olarak devam oyunun duyurulması için pek fazla beklemek gerekmedi. Geçtiğimiz yıl Gamescom’da duyurulan devam oyunu için çıkış takvimi de 2020 olarak açıklanmıştı. Ancak baştan planlandığı gibi olmadı, Kerbal Space Program 2 de ertelenen oyunlar arasında yerini aldı.

Kerbal Space Program Twitter hesabından paylaşılan bilgilendirme metninde, oyunun Sonbahar 2021’de çıkmasının planlandığı belirtiliyor. KSP devam oyununu olabilecek en iyi şekilde sunmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini, oyuna pek çok yeni özellik eklediklerini, bunun da geliştirme sürecini başta öngördüklerinden daha uzun bir süreç haline getirdiğini söylerken, COVID-19 salgınıyla birlikte işlerin daha da zorlu bir hal aldığının altını çiziyorlar.

Sonuç olarak, yeni oyun için önümüzde 1 yıldan daha uzun bir süre bulunduğunu öğrenmiş olduk. Net çıkış tarihi için ise, firma tarafından yapılacak yeni duyuruları bekleyeceğiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum