Kevin Feige, MCU'nun Sinematik Geleceğine Işık Tuttu

Büyük patron halen iddialı

Marvel Sinematik Evreni adına hiçbir yapımı izleyemediğimiz 2020 yılının ardından hepimiz için yeni bir sayfa, 2021 başladı. 2020'nin ilk filmi olması planlanan Black Widow şimdi 2021'in ilk filmi olacak. 2021 yılında aşının da etkisiyle sinemaların hareketleneceğini uman Kevin Feige, MCU'nun total anlamda bu bir yıllık ertelenmeden nasıl etkileneceğini anlattı.

ComicBook'a konuşan Feige, "Bugünün dünyasında özgüven hiçbir şey ifade etmiyor. Çünkü kimse bir şey bilmiyor. Bir yıllık erteleme sonucunda umuyorum ki ortada bir aşı olur.  Bunu göreceğiz, umuyorum ki yakın gelecekte insanlarla birlikte yeniden sinemada buluşuruz." dedi. Pazarlama departmanlarına da teşekkürlerini ileten büyük patron, "Hollywood tarihinin en iyi pazarlama departmanıyla birlikte çalışmanın keyfini ve şükranını yaşıyoruz. Bu kampanyaları yeniden başlatma işi konusunda onlara güvenim tam. Güvenmediğim şey ise zamanlama çünkü koca bir pandemi süreciyle uğraşıyoruz". diyerek geleceğin halen tam anlamıyla net olmadığının altını çizdi. 

Feige ayrıca "eğer 2018 ve 2019 yılında bunları yaşasaydık, Endgame'e giden süreçte çok daha büyük bir sorunla karşılaşabilirdik. Şu an için 2021 yılı projelerinde erteleme süreci oldukça iyi ilerliyor." şeklinde konuştu. 

Tabii Avengers: Endgame'in Marvel Sinematik Evreni için ifade ettiklerini düşünecek olursak şu dönemde böylesine büyük bir kampanya büyük sorunlara yol açabilirdi. Infinity War filmini izledikten sonra Endgame için 2-3 sene bekleyen hayranların tepkilerini ise düşünmek bile Feige açısından korkutucu olsa gerek.

Şimdi önümüzde yepyeni bir MCU aşaması var ve bunun bir yıl ertelenmesi neredeyse tüm takvimin bir yıl ertelenmesi demek oluyor. O yüzden zaten yeni bir şeye başlayacağı için MCU/Disney ortaklığı pandemi sürecinden en az zararla çıkacak gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum