Kimi No Na Wa'nın (Your Name) Yönetmeninden Yeni Bir Film Geliyor

Bu filmle Makoto Shinkai yeni Miyazaki olmayı başarabilecek mi hep birlikte göreceğiz 

MyAnimeList hatta IMDB camiasında zirveyi zorlayan ve de dünya çapında büyük bir yankı uyandıran anime filmiKimi No Na Wa'nın yönetmeni Makoto Shinkai'den yeni bir film geleceği haberini sizlerle paylaşmak istedik. 

Animenin adı ise 'Weathering With You' olacak ve 2019'da beyaz perdelere misafir olacak. Film, kaderlerini kendi oluşturmaya çalışan genç bir erkek ve kızın hikayesini anlatıyor. Genç erkek Tokyo'ya taşınır bununla beraber kız ise hava durumunu kontrol edebilme gücüne sahiptir. Filmin konusu hakkında çok bir fikir sahibi olamasak da doğa üstü şeylerden bahsettiği aşikar. Animenin klasik bir 'Shinkai' temasına sahip olduğuna da değinmeden geçemeyeceğim (Kimi No Na Wa ya da Byousoku 5 Centimeter izlemiş olanlar ne demek istediğimi eminim anlamışlardır.) 

Filmin kadrosu ise şu şekilde: 

Senarist ve yönetmen: Makoto Shinkai
Karakter tasarımı: Masayoshi Tanaka
Animasyon yönetmeni: Atsushi Tamura
Sanat yönetmeni: Hiroshi Takiguchi
Yapımcı: CoMix Wave Films

Seslendirme ekibinden Hotaka Morishima ve Nana Mori ise ana karakterlerden Daigo Kotaro ve Akina Amano karakterlerini seslendirecek. 

Bu arada Kimi No Na Wa'nın geçen seneden beri film olacağı haberi de ortalıkta dönüp dolaşıyor. Yani bu durum için de hazırlıklı olmanızda fayda var. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum