Kingdoms And Castles'a Dev Bir Güncelleme Geliyor

Yapımcı yeni oyununu da duyurdu

Daha önce hiç oynadınız mı bilmiyorum ama Kingdoms and Castles'ın Steam üzerindeki en rahatlatan şehir kurma oyunlarından biri olduğunu söyleyebilirim. 2017 yılında çıkış yapmış olmasına rağmen sürekli güncellemeler ile ayakta duran oyun, bu kez çok daha büyük bir güncelleme alacak.

Geliştirici Lion Shield'ın "Infrastructure & Industry" adını verdiği bu güncelleme, oyuncuların pek çok fikrini değerlendirecek. Su kanalları artık daha büyük rezervuarlar ile gelirken, şehrinizde daha büyük bir demir madeni ve taş ocağı kurabileceksiniz. Büyük şehirler için çok daha büyük bir taverna ve küçük şehirler için küçük şapeller de yolda.

Lion Shield'ın bir diğer önemli açıklaması ise Nova Roma isimli yeni oyunu oldu. Kingdoms and Castles'ın estetiğine sahip olan bu yeni şehir kurma oyununda, Roma'yı baştan inşa etmeye çalışacağız. Kingdoms And Castles'ın aksine bu oyunda su işleri çok daha büyük önem taşıyacak.

Nova Roma içerisinde aynı zamanda tanrıların gazabına da uğrayabileceğiz. Bu duyurunun şerefine Kingdoms and Castles'ı sadece 15 TL'ye satın alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum