Kinguin ile 2 Adet Fallout 4 (PC) Hediye Ediyoruz!

"Geeel, geeeel, Wasteland'e geeeel"

Güncelleme (12 Kasım 2015):

Kinguin imdadımıza yetişti dostlar! 2 adet Fallout 4 (PC) daha hediye etme imkanımız var artık. Kinguin'e buradan teşekkürlerimi iletirken 2 adet koda istinaden 14 Kasım 13:00'a kadar yorum atarak hediyeyi kazanmak için katılım gösterebilirsiniz.

Daha önce de belirttiğim gibi Fallout 4 için neden heyecanlı olduğunuzadair basit bir yorum atmanız yeterli olacaktır. Atılan yorumların arasından rastgele ismi çıkacak 2 arkadaşımıza daha Fallout 4'ün PC kodunu gönderebileceğiz.

***

Orijinal metin (10 Kasım 2015): Evet, büyük gün geldi çattı, beklediğimiz o an sonunda geldi.

Belki de pek çoğunuz şu anda bu satırları okuyamayacak kadar meşgulsünüz Wasteland’de. Fakat biliyorum ki aramızdan bazı Oyungezerler oyuna sahip değil. Biz ve oyun satış platformu Kinguin, bu Oyungezerler arasından bir tanesini daha Wasteland’e katalım istedik ve Fallout 4’ün PC sürümünü hediye etmeye karar verdik.

Yapmanız gereken tek şey, bu hediyeyi kazanmak için Fallout 4 için neden heyecanlı olduğunuza dair yorumda bulunmak. Bir soru yok bir cevap yok. Sadece oyunla ilgili heyecan duyduğunuz konuyu yorum olarak bu haberin altına bırakın, hediyeyi kazanmak için şans yakalayın.

Yorum atan tüm arkadaşlarımız arasından rastgele (ya da yorumu gerçekten hoşumuza giden) bir Oyungezere Fallout 4’ün PC sürümü için kod göndereceğiz (teşekkürler Kinguin!).

Not 1: Yarın akşam (11 Kasım) 18:00’da sonlanacaktır.

Not 2: Göndereceğimiz kod Steam kodu olacaktır.

Not 3: Kodu gönderdiğimiz kişinin üye olduğu mail adresinden iletişime geçeceğiz.

Not 4: Oyun güzel… sevgiler.

>

YORUMLAR
Parolamı Unuttum