Kojima'nın Xbox'a Özel Oyunu Büyük İhtimalle Overdose

Telefondan da oynanabilecekmiş

Hideo Kojima, Xbox & Bethesda Showcase'te mikrofonu eline alıp Microsoft işbirliğiyle bir oyun geliştirmekte olduğunu, bu oyunun hayallerindeki oyun olduğunu söyledi hatırlarsınız. Ne? Hatırlamadınız mı? O zaman sizi o haberimize alayım hemen.

"Bu tamamen yepyeni bir oyun, daha önce kimsenin tecrübe etmediği veya görmediği türden bir oyun. Nihayet bu oyunu yaratmaya başlayacağım gün için çok uzun süre bekledim" diyen Kojima tabii ki bizi meraklandırmayı başardı, ama Tom Henderson'a göre bu oyun ve geçtiğimiz günlerde bilgisi sızan Overdose aynı oyun.

Henderson Kojima'nın yeni oyununun görüntülerini gördüğünü söylemiş, oyunun başrolünde Death Stranding'de Mama ve Lockne karakterlerine de hayat veren Margaret Qualley olduğunu belirtmişti.

Henderson o günkü makalesinde bir detayı belirtmediğini, gördüğü görüntülerde oyunun cep telefonunda oynandığını ve bunun da çok büyük ihtimalle Google Pixel olduğunu söyledi.

Yani bu Overdose, Kojima'nın bahsettiği Xbox bulut tabanlı oyunun ta kendisi. Bu arada Kojima Productions'ın Overdose makalesinin kaldırılmasını istediğini biliyoruz. Kaldırma isteğinde de "şimdilik" ibaresi kullanmışlar, bu da makalenin hemen ardından yapılan bu tanıtımın alakalı olduğunu düşündürüyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum