Kopanito: 2D Futbol Oyunlarını Özleyenlere

Albatros vuruşu ve goool!

Kick Off, Goal ve Sensible Soccer gibi eski futbol oyunlarını fanatik bir taraftar gibi özlüyor ve o zamanların eğlence odaklı oynanışını mumla arıyorsanız bu haberimiz size gelsin. Çünkü üç kişilik bir ekip tarafından geliştirilen Kopanito All-Star Soccer tam da o oyunların atmosferini yakalamayı hedefliyor.

Çizgi-film tadında, tamamen 2D grafiklerle hazırlanan oyun gerçekliği bir kenara atıp eğlenceye ve dinamizme odaklanıyor. Ayrıca faul, ofsayt gibi kuralları da çöpe atarak önümüze gelene tekmeyi basma özgürlüğü tanıyor bizlere. Buna ek olarak işin içine bir de windmaker, supershot, magnet, teleport gibi hayal gücü motorunuza vites atlatan isimlere sahip bazı süper hareketler katıyor ve içimizdeki Tsubasa aşkını iyice bambaşkalaştırıyor.

Türk Milli Takımı da dahil olmak üzere 113 milli takımın yer aldığı Kopanito aynı anda 5 kişiyle (1 klavye, 4 kumanda) oynanabiliyor.

Kopanito All-Star Soccer şu sıralar Steam Greenlight üzerinden desteklerinizi bekliyor. İsterseniz hemen buradan oyunun demosunu indirebilir ve kendisini birinci elden deneme fırsatı bulabilirsiniz.

Steam Greenlight Videosu:

Oynanış Videosu (Beta):

YORUMLAR
Parolamı Unuttum