The Last Of Us 2’den 5 Dakikalık Yeni Bir Sinematik Video

Ellie? Sen misin?

Playstation Paris Games Week’te yeni videosuyla görücüye çıkan bomba oyunlardan biri de The Last Of Us Part II idi. Yaklaşık beş dakika süren videoda ne Joel’dan ne de Ellie’dan bir iz var ama Naughty Dog öyle kısa ve çarpıcı bir çalışma hazırlamış ki The Walking Dead’in çok daha karanlık bir bölümünü izlermiş gibi, ilk dakikadan itibaren ekrana kilitleniveriyorsunuz.

Video başladığında ekrandakinin Ellie olup olmadığından emin olamadım bir-iki dakika. Ama sonra tamamen farklı karakterlere odaklandığını fark ediyorsunuz yavaş yavaş. Naughty Dog’tan Neil Druckmann neden Ellie ile Joel’u değil de hiç tanımadığımız bu insanları gördüğümüzü iki şekilde açıklıyor. Birincisi, bu insanların ikinci oyunda oldukça önemli bir yer kaplayacak olması. Bu sayede The Last Of Us evrenindeki diğer insanların yaşadığı çatışmaları ve zorlukları da göstermiş oluyorlar bizlere. İkincisiyse grafik motorlarının kaydettiği ilerlemeyi bize daha iyi sunmak. Uncharted 4’te kaydettikleri ilerlemeyi Last Of Us Part II’de biraz daha yukarı çıkarmışlar. Işıklandırma, yağmur ve kas hareketlerine özellikle dikkat çekiyorlar. Bir diğer nokta da yüz animasyonları. Burada elde ettikleri başarı 0:47’de iyice gözler önüne seriliyor. Kadının dudak hareketlerine, yüzü yere değdiğinde şeklinin değişmesine dikkat edin.

Söz konusu videoyu aşağıdan izleyebilir, Neil Druckmann’ın açıklamalarına ise onun hemen altından ulaşabilirsiniz. The Last Of Us Part II’nin ne zaman çıkacağı ise henüz belli değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum