League Of Legends Filmi De Yolda

Riot gidişattan memnun

Dünya genelinde çok büyük bir oyuncu kitlesi olan League of Legends artık sadece bir oyun markası değil. Daha önce Marvel ile yapılan anlaşmayla çizgi romanlara taşınan LoL, Netflix'te yayınlanan Arcane dizisiyle birlikte ekranlara da harika bir başlangıç yaptı. Bu durum şüphesiz Riot'u da çok mutlu etti. Şimdi ufukta bir de kanlı canlı League of Legends filmi var. Bu konuda acele etmeyen Riot yetkilileri biraz bu yeni sulara alışmak istiyor.

Riot'un Uluslararası Eğlence Sektörü Başkanı Shauana Spenley Deadline'a yaptığı açıklamayla henüz yolun başında olduklarını belirtti. "Riot en nihayetinde canlı filmlere ve interaktif içeriklere girişecektir. Arcane dizisi  Riot'un bu eğlence sektörüne ilk büyük adımı olabilir ama oyun şirketi şu an televizyon ve film dünyasındaki suları test ediyor." diyerek gündemlerinde bir de film olduğunu söyleyen Spenley, hayranları beklentiye sokmayı başardı.

Riot'un bu yeni atılımı meyvelerini vermeye başladı. Bu kadar büyük kitlelere ulaşan bir oyunun izleyici sayısında hüsran yaşaması zaten beklenmiyordu. Sürprizi yaratan dizinin bu kadar kaliteli olması oldu. Muhtemelen buradan gelen olumlu geri dönüşler Riot'un senarist ekibini bolca yeni içerik konusunda cesaretlendirilmiştir. Kim bilir belki günün birinde Valorant'ın da içerisine girdiği bir Riot Sinematik Evreni bile görebiliriz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum