League of Legends'ın En Yeni Şampiyonu: Elementlerin İmparatoriçesi Qiyana

Ateş, su, toprak, tahta

Riot Games, League of Legends’ın en yeni şampiyonunu açıkladı. Ufak bir fragman ile yapılan bu açıklamaya göre arenaya adım atacak en yeni kahramanımız Elementlerin İmparatoriçesi Qiyana olacak.

Aşağıda görebileceğiniz fragmanda biraz Sivir, biraz da çocukluğumuzun aşkı Zeyna’yı andıran Qiyana’ya ufak bir bakış atıyoruz. En az kendisi kadar büyük bir “çakra” silahı taşıdığını gördüğümüz Qiyana, “dünya bana itaat ediyor” diyalogu ile neden “Elementlerin İmparatoriçesi” olduğunu kanıtlıyor.


Videoyu dikkatli izlediğimizde ise bu çakra benzeri silahın 3 köşesinde bulunan elmas benzeri parçalara sahip olduğunu görüyoruz. Bu parçaların ateş, su ve toprağı kontrol ettiği görülebiliyor. Öte yandan dördüncü elementimiz –tahta- havanın varlığı görülemiyor.

Baş şampiyon tasarımcısı Ryan ‘Reav3’ Mireles’ın paylaştığı ilk bilgilere göre yeni kahramanımız ormanı rahatça temizleyebilecek bir AD suikastçi olacak. Tasarımı ve silahı şimdiden bu temaya uyum gösteriyor olsa da oynanışı ne kadar etkileyici olacak hep beraber göreceğiz.

Bununla birlikte yeni kahramanımızın Runterra’nın yeni bölgesi olan Ixaocan’dan geldiğini de belirtelim. “Ixaocan halkı onun ustalığını tanıyor. Şimdi sıra dünyada.” notu ile paylaşılan yeni kahramanımız, League of Legends lore’unun da gelişmesine yardımcı olacak.

Qiyana hakkındaki yeni detayları zaman içerisinde öğrenme fırsatımız olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum