Ayıla bayıla oynadığımız Wings of Liberty ve Heart of the Swarm’un ardından tam da beklediğimiz sıralarda Legacy of the Void ilk trailerı ile Blizzcon’da boy gösterdi ancak bu kadarla da kalmadı!
Senaryoyu sona erdirmek dışında başka güzellikleri de var çünkü, yeni oyun modları da finalde bizleri bekliyor olacak;
Archon Mode: İki oyuncunun tek bir üssün farklı birimlerini yöneterek iş bölümü yapacağı oyun modu.
Allied Commanders Mode: Oyuncular seçtikleri ırktan bir liderin kontrolünü alarak yapay zekaya karşı güçlerini birleştirecek. Oyun ilerledikçe yeni özellikler ve birimler açılacak.
Yeni birimlerimiz ve eskilerden özlediklerimiz de Legacy of the Void’in getirileri arasında;
HERC: Zergling-Baneling karışımı orduları ve Protoss kara birimlerini tanklama görevi üstlenecek olan birim.

Cyclone: Hedefe kitlenen ancak hasar verebilmek için belli bir menzil dahilinde olması gereken yeni Terran birimi.

Ravager: Yeni Zerg bombardıman birimi olan Ravager’ın asidik tükürüğü biraz gecikmeli hedefine ulaştığı için rakibin birim yönetme becerisini sınayacak.

Lurker: Eski dost Lurker rakibi kuşatma ve taciz etme alanlarında Zerglere yeni opsiyonlar sunarken savunmada da iş görecek. Ayrıca Siege Tank gibi Splash Damage vuracaklar.

Distruptor: Bu arkadaşlar da Protoss’un yeni Splash Damage birimleri. Bu birimin de ne derece etkili olduğu oyuncunun birimleri yerleştirme becerisine göre artıp azalacak.

İlk anda açıklanan yenilikleri bu şekilde özet geçtikten sonra bir Blizzard klasiği olan gaz CGI videosu ile sizi başbaşa bırakalım. FOR AIUR!
















