LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, En Büyük Lego Star Wars Oyunu Olacak

9 filmi de kapsıyor

Serinin yeni üyesi olacak LEGO Star Wars: The Skywalker Saga için bekleyişimiz devam ediyor. The Skywalker Saga içerisinde yer alan 9 filmi de kapsayacak olan oyun, doğal olarak serinin en büyük oyunu olacak.

StarWars.com’da yer alan yeni bir röportajda TT Games’ten Jonathan Smith ve Lucasfilm Games’ten Craig Derrick tarafından paylaşılan bilgiler, oyunun ne kadar büyük olacağı hakkında da bir fikir edinmemizi sağlıyor.

Oyuna, hikâyenin herhangi bir noktasından başlayabileceğiz. Dilersek ön hikayeleri atlayabilecek, doğrudan doğruya The Last Jedi’a dalayım dilebileceğiz. Uzay savaşı görevleri de oyunda yerini alacak. Bu arada oyunun tamamen yeni bir oyun olduğunun da altı çiziliyor.

Smith, oyunun “Amiral Ackbar’dan Zorri Bliss’e” bütün isimleri içerdiğini söylerken, Derrick “bu oyunda yaklaşık olarak 500 karakter bulunuyor ve pek çoğu oynanabilir karakterler” diyor. Derrick, mümkün olabildiğince her karakterin oyunda yer almasını istediklerini, dışarıda kimseyi bırakmamayı amaçladıklarını söylüyor. Ayrıca, Star Wars mizahını da oyuna bolca yedirmişler. Zaten Lego oyunlarının güzel yönlerinden birisi de esprili dilleri olagelmiştir, bu yeni oyun da bu yönden bir istisna olmayacak gibi.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, bu yıl içerisinde PC, PS4, Xbox One ve Siwitch için çıkışını gerçekleştirecek. Kesin çıkış tarihi henüz ilan edilmiş değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum