Advertisement

Let’s Build a Zoo, Alışıldık Hayvanat Bahçesi Oyunlarından Olmayacak

Binlerce yeni hayvan türü oluşturmak ister misiniz?

The Legend of Evil, Hiragana Pixel Party ve GÖRSD gibi birbirinden farklı tarzda yapımlarla oyun severlerin karşısına çıkan Springloaded; bu sefer de bir hayvanat bahçesi yönetimi oyunu geliştirmekte olduklarını duyurdu.

Let’s Build a Zoo, ilk bakışta pikselize grafiklerle gelen, şirin görünümlü bir hayvanat bahçesi oyunu. Kendi hayvanat bahçenizi sıfırdan inşa edip orada çeşit çeşit hayvana ev sahipliği yapacaksınız. Bakıcılar işe alacak, ziyaretçiler için alışveriş yapabilecekleri veya şöyle soluklanıp izlemekten zevk alacakları yerler inşa edecek, hayvanat bahçesini genişletip milyonlarca ziyaretçiyi ağırlayacaksınız.

İşin bu kısmı zaten alıştığımız klasik ‘zoo tycoon’ kısmı. Springloaded, oyunu benzerlerinden biraz daha farklı kılabilmek için değişik bir şeyler yapmayı düşünmüş. Normalde 500 civarında hayvan varken, işin içine biraz genetik bilimi katıp yepyeni türler ortaya çıkarmak mümkün olacak bu oyunda. Bu şekilde yüzbinlerce kombinasyon yapılabileceği söyleniyor. Yeni hayvan türleri, daha çok ziyaretçi çekmenin de anahtarı olabilir tabii :)

Bunun dışında, oyunda dilerseniz gayet kötü bir patron olabilir, emrinizdekileri canları çıkana kadar çalıştırabilir, hatta hayvanat bahçenizi bir “et fabrikası”na çevirebilirsiniz de. Açıkçası bu benim çok da tercih edeceğim bir yöntem değil. Ama şu farklı hayvan türlerini görmek isterim; bakalım oyun severler ne kadar ilginç işlere imza atabilecekler?

Oyunun Mayıs ayında düzenlenecek kapalı betasına katılmak istiyorsanız, şu formu doldurup şansınızı deneyebilirsiniz. Çıkış tarihi net olarak açıklanmasa da yaz aylarında tam sürüme geçiş yapması bekleniyor.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum