Hexakill İle Cümbür Cemaat Savaş

Maça altıncı aranıyor.

Doğrusunu söylemek gerekirse ben 2'ye 2 birbirimize gireceğimiz Magma Chamber'i bekliyordum ama Riot hiç beklenmedik şekilde Hexakill'i çıkaracağını duyurdu. Hexakill, Sihirdar Vadisi'nde oynanacak ve oyunun bütün kurallarını aynı şekilde kullanacak bir oyun türü, tek farkı 6'ya 6 savaşacak olmamız.

Özellikle klasik metanın kemikleşmesi oyunun yaratıcılığını zedeliyor diye bazı oyunculardan eleştiriler yükseliyordu. Uluslararası turnuvalarda uzman takımların meta ile oynadıklarına şahit oluyorduk ama oyuncuların geneline baktığımızda bunlar uygulanması zor taktikler olarak görünüyordu. Riot bana kalırsa oyuna yenilik ve eğlence getirmesi için değil (elbette bu da bir sebep ama asıl sebep değil) kemikleşmiş metayı kırmak için 6'ya 6 düzenini ortaya sundu.

Şu noktadan sonra Hexakill oynarken takım kurulumunda yaratıcılığın sınırlarını zorlayabileceksiniz. İki ormancı, SG Taşıyıcınızın yanına iki destek şampiyonu ya da üst koridora çifte Bruiser ya da Bruiser'in yanına bir tank ya da destekleyici...

Şu anda test sunucularında denenmekte olan Hexakill oyun modu bu ayın 20'sinde gelecek olan yama ile resmi olarak LoL'e eklenecek. Çok değişik fantezilere gebe olacak Hexakill'i merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum