Mad Max: Furiosa'nın Yeni Yıldızları Belli Oldu

George Miller, şova hazırlanıyor

Yakın tarihin en başarılı bilim kurgu filmlerinden birisi olan Mad Max için hayranlar uzun zamandır yeni bir film bekliyor. George Miller önderliğindeki stüdyo hikayenin öncesini anlatacak olan Furiosa filmi için epey geniş bir kadro hazırlığında. Filmin kadrosuna son katılan isimler ise oldukça dikkat çekici. Deadline'ın haberine göre film başrolü Furiosa karakterini canlandıracak aktrisi de bulmuş durumda. 

2015 yılında vizyona giren Fury Road filminde başarılı oyunucu Charlize Theron'un canlandırdığı Furiosa'yı yeni filmde Anya Taylor-Joy canlandıracak. Furiosa'nın yolu Max Rockatansky'i ile kesişmeden önceki hikayeyi anlatacak olan film ayrıca Chris Hemsworth ve Yahya Abdul-Mateen II ile de anlaşmaya vardı.

Şimdiden üç büyük oyuncuyu duyuran filmde Tom Hardy'nin yer alması ise beklenmiyor. Ancak yönetmen George Miller'ın Hardy ile birlikte bir devam filmi çekeceği de gelen haberler arasında. Bakalım Furiosa'nın hikayesi Mad Max olmadan ne kadar başarılı olacak? 

YORUMLAR
Kaan
14 Ekim 2020 17:19

Anya Taylor'un oyunculuğunu beğeniyorum ama fiziksel olarak charlize theron'a hiç benzemiyor. Nasıl gençliğini oynayacak? Makyaj ile benzetilebilir mi?

Parolamı Unuttum