Maniac Mansion ve Monkey Island Yaratıcılarından Yeni Oyun!

Karşınızda Thimbleweed Park!

Yaşayan efsanelerden ikisi yeni bir oyun için tekrar bir araya geliyor! Maniac Mansion ve Monkey Island gibi tarihe geçmiş point&click macera oyunlarına imza atan, hatta yepyeni bir tür yaratarak 90'ları esir alan 2 deha, Ron Gilbert ve Gary Winnick yeni bir oyun yapmak için tekrar bir araya geldiler!

Kickstarter üzerinden bir kampanya başlatarak oyunlarını duyuran ikili bu eski türün tam olarak köküne dönüş yapacaklarını söylüyorlar. Zaten gördüklerimizden yola çıkarak bunu biz de rahatlıkla söyleyebiliriz. Thimbleweed Park sanki 90'larda yapılmış ama yayınlanmamış kayıp bir Lucas Arts oyunu gibi olacak. 

Şehrin hemen dışındaki bir parkta bulunan cesedi araştırmaya başlayan 2 dedektifin absürt olacağından hiç şüphemiz olmayan bu macerası, 5 ayrı oynanabilir karakter ile ulaşabileceğimiz bir çok ayrı sona sahip olacak. Kampanyada hedeflenen miktar sadece 375.000$. Yahu bugün hepimiz nelere 375.000$ harcırıyoruz, böyle bir oyuna harcanmış çok mu? Hangimiz 90'lara dönüp o harika oyunları bir kez daha oynamak istemez ki? 

İşte size harika bir fırsat. Bu 2 efsanenin yeniden bir oyuna imza atmasını istiyorsanız şuradan yardımlarınızı esirgemeyin. Bizim paranın toplanacağına hatta katlanacağına hiç şüphemiz yok fakat çorbada tuzunuzun bulunmasının tadı bir başka olacaktır. Aşağıdan 2 adet görsele, onların da aşağısında ise oyunun tanıtım videosuna ulaşabilirsiniz,

11

22

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum