Marvel'ın Yeni Projesi The Eternals İçin Hazırlıklar Başladı

Çok uzun zaman önce, çok yakın bir galakside...

MCU'de Avengers: Endgame'in ardından neler olacak henüz bilmiyoruz. Fakat Endgame'in öncesinde geçecek filmlerle ilgili ipuçlarına sahibiz. MCU'nun başlangıcı olarak kabul edilen ilk film olan Iron Man öncesinde geçen tek film Captain America: The First Avenger. Fakat yeni gelecek olan iki tane film de Iron Man'den önce geçiyor olacak. 8 Mart'ta vizyona girecek olan Captain Marvel ve 2020'de vizyona girmesi beklenen Black Widow filmleri 2008 yılından öncesini anlatacak.

Marvel'ın Phase 4 için tasarladığı yeni filmlerden birisi olan The Eternals da Iron Man'den öncesini anlatacak. Hem de çok öncesini. MCU'da gerçekleşen olaylardan milyonlarca yıl öncesinde geçecek olan The Eternals, belki de MCU'ya dair kapalı kutu olarak gözüken tüm bilinmezlerin anahtarı olabilir. Olaylara mistik bir hava katabilir. Tabii işin ucunda Disney ve kendilerine ait politikaları olunca bu mistik havanın temelinde de oyuncak satmak olduğunu düşünebiliriz. The Eternals için çalışmalara başlayan MCU, filmin çekimlerine 1 Ağustos'ta başlanacağını duyurmuş. Chloe Zhao tarafından çekilecek olan filmin senaryosunu ise Matthew K. Firpo ve Ryan Firpo yazacak.

Atlanta'da çekimlerine başlanacak olan filmin vizyon tarihi ise henüz belli değil. Yine de Marvel'ın 4. aşama filmlerinden birisi olduğu için The Eternals'ı 2020 yılı içerisinde sinemada görmemiz muhtemel. Filmle ilgili henüz bir casting açıklaması veya bir senaryo bilgisi yok. Bakalım MCU'nun milyonlarca yıl öncesinde hangi kahramanları izleyeceğiz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum