Marvel Tōkon: Fighting Souls'un Son Ekibi De Açıklandı - Samurai Outriders

Ghost Rider, Blade, Loki ve Deadpool

Marvel Tōkon: Fighting Souls'un yeni fragmanında oyunda yer alacak 5. ve (şimdilik) son ekip olan Samurai Outriders tanıtılıyor.

Ghost Rider'ın liderlik ettiği Samurai Outriders ekibi; Blade, Deadpool ve Loki ile tamamlanıyor. Görüldüğü gibi anti-kahramanlardan oluşan bir grup var karşımızda.

Blade, iblis avcısı kılıcı Muramasa, makineli tüfekler ve mızraklar arasında geçiş yaparak agresif bir dövüş stili sunuyor. Loki'nin oyun tarzı hile ve illüzyonlar üzerine kurulu. Deadpool ise yine bildiğimiz gibi, yine muzip, yine eğlenceli. Deadpool ordusunun karşısında kim, nasıl ayakta durabilecek bakalım.

Dövüş mekanları arasına da bir yenisi -Asgard- eklenmiş bulunuyor. Dokuz Diyar'ın zirvesinde yer alan bu "Tanrılar Diyarı", 5 sahneye ev sahipliği yapıyor: Gözlemevi, Bifrost Köprüsü, Taht Odası, Hazine Kasası ve Dünya Ağacı Yggdrasil. Renkli bir dövüş alanı daha eklenmiş oldu listeye.

Marvel Tōkon: Fighting Souls, 6 Ağustos'ta geliyor. Süper kahramanları ve anti-kahramanları eşek sudan gelinceye kadar dövmek için gün sayıyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum