Marvel, Üçüncü Aşamadaki Çizgi Roman Anlarını Şık Bir Video İle Paylaştı

Marvel'dan gövde gösterisi

Çizgi roman uyarlamaları epey uzunca bir zamandır sinemalara damgasını vuruyor. Bu işi en büyük başarıyla yapan Marvel Sinematik Evreni ise çizgi roman senaryolarında değişikliklere gitse de olayın özüne sadık kalmaya çalışıyor. Evrenin üçüncü aşamasında izlediğimiz filmlerde bolca çizgi roman referansı sahne vardı.

Dördüncü aşama daha yeni başlamışken bizleri geçmişe bir yolculuğa çıkaran Marvel, üçüncü aşamadaki çizgi roman referanslarını oldukça şık bir video ile hayranlarıyla paylaştı.

İki parça olacağı açıklanan serinin ilk videosunda Captain America ile Iron Man'in karşı karşıyıa geldiği ikonik Civil War sahnesinden, Thor: Ragnarok filmindeki Gladyatör Hulk'ın gelişi de dahil olmak üzere bolca referans sahne var. İkinci kısmını da ilgiyle beklediğimiz bu video Marvel hayranları tarafından da büyük beğeniyle karşılandı. Bakalım önümüzdeki dördüncü aşama filmleri ve dizileri hangi çizgi roman referanslarına sahne olacak? Daha yeni başlayan WandaVision bile şimdiden House of M çizgi romanına selam çakmaya başladı bile. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum