Marvel's Avengers'ın Yeni Fragmanında Tanıdık Bir Düşman Var

Yeni oynanış görüntüleri ve çok daha fazlası geldi

Bu yılın en çok merak edilen oyunlarından biri olan Marvel's Avengers'dan bol bol içeriğe sahip yeni fragmanlar geldi. Bu üç fragman içerisinde hikaye, görevler, karakter düzenleme ve co-op modlarına dair pek çok yeni bilgi bulunuyor.

İlk fragmanda hala aklımızda pek çok soru işareti barındıran hikaye üzerinde durulmuş. A-Day adı verilen ve Avengers ekibinin sonu olan günün ardından yıllar sonrasına gittiğimiz fragmanda, Kamala Khan isimli -Inhuman genleri barındıran- karakterimiz ile karşılaşıyoruz. AIM isimli organizasyonun Avengers'ın dağılmasında parmağı olduğunu düşünen Khan, Avengers'ın tekrar birleşmesi için elinden geleni yapıyor. Fragmanın son saniyelerinde ise bir Marvel efsanesi olan M.O.D.O.K bizleri karşılıyor.

İkinci fragmanda ise oynanış görüntüleri karşımıza çıkıyor. Yayınlanan ilk görüntülerin aksine bu kez Avengers'ın AIM'e açtığı savaşı görebiliyoruz. Shield'ın kullandığı Helicarrier benzeri bir gemi üzerinde dönen savaşta Thor'un güçlerini izleme fırsatı buluyoruz. 

Açıklanan bilgilere göre karakterlerimizin üç farklı yetenek ağacı olacak. Heroics olarak adlandırılan bu ağaçları geliştirmek ise tamamen bize bırakılmış. Bu sayede istediğimiz karakteri istediğimiz şekilde geliştirerek kendi kahramanlarımızı yaratabileceğiz. Yayınlanan üçüncü videoda da bu konu üzerinde durulmuş.

Yukarıdaki videoda 30. saniyede Iron Man'in eşya düzenini görme fırsatımız oluyor. Görünüşe göre Marvel's Avengers da, Destiny ve Division gibi oyunlarda karşımıza çıkan "gear power" mekaniğini içerecek. Eşyalarımızın güç seviyesi belirli istatistiklere sahip olarak bizim güç seviyemizi de artıracak.

Biliyorsunuz, Crystal Dynamics daha önce oyun içerisinde satın alınabilecek kozmetiklerin bulunacağını fakat bu kozmetiklerin oynanışı etkilemeyeceğini açıklamıştı. Bu kozmetikleri de video içerisinde görme fırsatımız oluyor. Hatta Iron Man'in eşya ekranında "Cosmetics" isimli bir sekme olduğu da görülebiliyor.

Üçüncü fragman aynı zamanda co-op oynanış ve War Zones adı verilen oyun modunu içeriyor. Bu görevleri ister yapay zekanın yönettiği kahramanlar ile birlikte, ya da arkadaşlarınız ile birlikte oynayabileceksiniz.

Oyun 4 Eylül'de çıkış yapacak. Crystal Dynamics, Marvel's Avengers'ın yeni nesle taşınacağını da açıklamıştı.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum