Mass Effect Temalı 4D Eğlence Parkı Gelecek Yıl Açılacak

Oyuncu turistleri çekebilecek bir yer daha

Electronic Arts, Calfornia’s Great America adlı eğlence parkıyla içinde Mass Effect karakterlerinin ve hikâyesinin geçtiği mekânların bulunduğu 4D holografik bir eğlence parkı yapmak için çalışıyor. EA’in eğlence ve lisanstan sorumlu başkan yardımcısı Patrick O’Brien yapılan basın açıklamasında EA ve BioWare’in Great America’yla kurduğu işbirliğinden memnun olduklarını ve en ikonik oyun serilerinden birinin heyecan verici ileri teknoloji bir cazibe merkezi olacağını söyledi.

California’a Great America’nın sitesinde açılacak Mass Effect parkıyla ilgili şöyle bir açıklama yapılmış:

“Katılımcılar hareketli koltuklara oturup 3D gözlüklerini takacak ve heyecan verici bir maceraya katılacaklar. Yeni nesil 3D görsellerle bu maceranın içinde olacaklar. Hareketli koltuklara, yüksek teknoloji ses kalitesine sahip 4D efektlerle yaratılmış gerçek anlamda merak uyandıran sürükleyici bir yer olacak. Konuklar uzaktaki gezegene yapacakları yolculukta büyük düşmanlarla karşılaşacak ve en nihayetinde günü kurtarmaya yardımcı olacaklar

Alakasız 9D, 10D sinemaları düşününce insana bir soğuma geliyor ama Mass Effect parkının güzel olacağından şüphemiz yok. Eğlence parkının gelecek yıl San Francisco körfez bölgesindeki Santa Clara’da açılması planlanıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum