Advertisement

MCU'dan Captain Carter Filmi İzleyebiliriz

Yeni kalkan, yeni varis

Zaten halihazırda devasa bir evren olan MCU, artık paralel evrenlerin de resmen devreye girmesiyle birlikte sonsuzluğa doğru uzanmaya başladı. İlk olarak What If animasyon dizisinde gördüğümüz Captain Carter da ilerleyen dönemlerde MCU'nun gediklilerinden birisi olabilir. Hayley Atwell'in canlandırdığı Captain Carter, alternatif bir evrende Steve Rogers yerine süper asker serumunu alan Peggy Carter'ın ta kendisi. 

Amerika yerine Birleşik Krallık'ı temsil eden Peggy Carter'ın yeni dönemde MCU'ya dahil olması bambaşka bir tartışmayı da beraberinde getiriyor. Falcon & Winter Soldier dizisiyle birlikte Steve Rogers'ın mirasıyla ilgili son noktayı koymuştuk. Ancak işin içerisine bir de Peggy girerse Cap'ın gerçek varisi kim olalcak iyice karışacak. Doctor Strange in the Multiverse of Madness ile birlikte ortaya çıkan bu film haberini ilk kez The DisInsider Show bildirdi. 

Captain Carter için büyük planları olduğu belirtilen Disney'in karakteri tek başına bir filmde mi yoksa bir Disney+ dizisinde mi kullanacağı ise henüz netlik kazanmamış. What If'te gördüğümüz diğer alternatif karakterler de böyle ekrana taşınacak olursa Fantastik Dörtlü ve X-Men görme hayallerimizi bir süre daha ertelemek zorunda kalabiliriz. Bakalım Kevin Feige ve ekibi uzun zamandır beklenen karakterleri ne zaman ekrana taşıyacak? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum