MCU'nun X-Men'i Geri Getirmesi Tahmin Edilenden Daha Uzun Sürebilir

Logan'ın pençelerine daha zaman var

Marvel Evreni'nin en özel ekiplerinden birisi olan X-Men'in beyaz perdedeki hayatı epey sarsıntılı bir süreç yaşadı. Fox bünyesi altında MCU'nun çok öncesinde bir üçleme ile karşımıza çıkan Mutant Dostlar, daha sonrasında çok sayıda farklı filmle ekrana gelse de birkaç tanesi dışında hep hayal kırıklığına neden oldu. Son olarak vizyona giren Dark Phoenix filmi de belki de bu alanda en kötü olan filmdi. Şimdi hakları Disney/Marvel ortaklığının elinde olan X-Men'in MCU geleceği de merakla bekleniyor. 

Bu durum elbette Marvel Stüdyoları patronu Kevin Feige'e de sıkça soruluyor. Son olarak Screen Rant'a konu hakkında açıklamalarda bulunan Feige, "X-Men'i ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz. Size daha önce nerede başladığımı söyledim. Henüz resmen duyurmadan bir şey söyleyemem ama işin geri kalanında görüşmeler uzun bir şekilde devam ediyor." diyerek hafiften bir kıpırdanma olduğunu belirtti. Ancak 2023'e kadar olan takvimi düşününce önümüzdeki üç yıl içerisinde bir X-Men filmi görmek pek olası durmuyor. Zaten sırada Fantastik Dörtlü var ve muhtemelen Feige ile ekibi F4 ve X-Men'i aynı dönemde harcamak istemiyorlardır. 

Şimdilik haberlerini aldığımız Deadpool filmi ile birlikte evrene dahil olan ilk mutantı bekliyoruz. Ayrıca WandaVision dizisi ile House of M senaryosu işlenerek mutantlarını evrene girişi için ilk fitili de ateşleyebilir. Ancak şüphesiz tüm X-Men'in bir arada olduğu Wolverine, Cyclops, Storm ve Jean gibi büyük hayran kitlelerine sahip karakterlerin yer aldığı bir X-Men filmi benim gibi çok sayıda insanın hayallerini süslüyordur. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum