20th Century Fox'dan Mega Man Filmi Mi Geliyor?

Beyazperdeye bir ziyaret daha.

Bu soruya Hollywood film ve televizyon sitesi The Tracking Board'un cevabı 'Evet'.

Habere göre ilk olarak 1987'de ortaya çıkan ikonik karakter Mega Man'in filminin yapım süreci başlamış durumda ve filmin yapıumcılığını 20th Century Fox ile Chernin Entertainment birlikte üstleniyor. Chernin Entertainment tarafındaki prodüktör Peter Chernin, idareciler (overseer) bilim-kurgu/aksiyon türündeki Planet of the Apes filmlerinde görev almış David Ready ve Michael Finfer. Fox tarafındaki idarecilerse Mike Ireland ve Ryan Horrigan.

Mega Man'in geçmişini bilmeyenler için hikayesini birkaç cümleyle özetleyeyim. Çeşitli robotlar tasarlayan Dr. Light ve android labaratuvar asistanı Rock; kötü niyetli Dr. Willy tarafından ihanete uğrarlar. Dr. Willy, Dr. Light'ın çalışmalarını çalarak şeytani robotlar üretir. Dr. Light ise asistanı Rock'a zırh ve silahlar ile birlikte düşmanlarının yeteneklerini taklit etme özelliği ekleyerek Mega Man'i ortaya çıkarır.

Mega Man filminin yeni Super Mario Bros. mu, yeni Resident Evil mı olacağını öngörmek için henüz çok erken, resmi bir açıklama olmadığından haber söylenti olarak bile kalabilir. Gelişmeleri bekleyip göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum