Meksika'da Bir Gazete Pokemon Gun'ı Gerçek Sandı

Kılıç kalkan ekibi

Nintendo'nun Pokemon'a özel olarak düzenlediği Direct'te sekizinci nesil Pokemonlar eşliğinde gördüğümüz Pokemon Sword ve Pokemon Shield ilginç tepkiler de almıştı. Oyunun ismindeki Kılıç ve Kalkan'a ek olarak Sir5000 ismindeki bir Twitter kullanıcısı belki de "e üç tane starter pokemon var, o zaman üç oyun olsun" diyerek sevimli bir çalışma yapmıştı, mutlaka siz de görmüşsünüzdür. Görmediyseniz de aşağıda kendisi:

Pokemon Gun, yani Tabanca çalışması cidden çok tatlıydı ama şaka olduğu da kabak gibi belliydi. Tabii bunu Meksika'da yayınlanan La Voz de Michoacán gazetesine de söylemek lazım.

Gazetede yayınlanan Pokemon haberinin metninde Pokemon Gun'dan bahsedilmemiş olsa da, habere eşlik eden görselde üç başlangıç Pokemonuyla birlikte üç logoyu da görmek mümkün. Scorbunny Kalkan, Sobble Kılıç olurken, Grookey de resmen tabancasına davranmış :)

pokemon-gun-1

Bizler daha önce CS:GO görüntülerini operasyon diye ana haberlerde seyrettiğimiz, GTA şifrelerini darbe şifreleri sananları gördüğümüz için bu hata bizimkilerin yanında pek masum kalıyor aslında.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum