Merak Uyandırıcı FMV Oyunu Death Come True Ay Ortasında Çıkacak

Danganronpa seviyesinde çılgın bir oyun daha

Danganronpa'nın yaratıcısı Kazutaka Kodaka, yeni stüdyosu Too Kyo Games ile ilk oyununu bizlere sunmak üzere. FMV türüne yeni bir soluk kazandıracağı iddia edilen gizemli oyun Death Come True, 17 Temmuz'da yayınlanacak. Kodaka'nın yazıp yönettiği oyun, interaktif film ve interaktif oyun kavramlarını iç içe sokacak gibi görünüyor.

Oyunda bir otel odasında uyanan ve oraya nasıl geldiğini hatırlamayan bir adam rolündeyiz, işin bu kısmı zaten klişe. Meğer biz bir seri katilmişiz ama hiçbir şey hatırlamıyoruz. Uyandığımız odada bir de tanımadığımız bir kadın var, kendisi bir özel dedektif. İçinde bulunduğumuz otelde bir de yüzü deri kaplı tuhaf bir yaratık var, ayrıca otelin kendisi de sırlar barındırıyor. Kısacası Danganronpa gibi çılgın bir oyunun yaratıcısından görmeyi umabileceğiniz tarzda bir oyun bu.

Oyun sürekli olarak yapacağımız seçimlerle şekillenecek, bunlardan bazılarını ekranda kısa video şeklinde, bazılarınıysa seçenek şeklinde göreceğiz. Oyunda öldüğümüz zaman, o ölme türüne göre Ölüm Madalyası kazanıyoruz, hatta DeathTube ismindeki video sitesinde de yeni videolar açabiliyoruz. Fragmanı izlediğinizde gördükleriniz muhtemelen size de çok tuhaf gelecek, Kodaka yine tuhaf fikirler bulmuş :)

Oyunun fiyatı henüz belli değil ama yine de istek listenize ekleyebilirsiniz. Death Come True'nun Steam sayfasında güzel bir İngilizce fragman var ama YouTube'a yüklenmemiş, fragmanı doğrudan Steam sayfasından izlemenizi öneririm.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum