Merakla Beklenen Fallout Pip-Boy Uygulaması Yayınlandı

Tek tıkla Pip-Boy menülerini gezme keyfi

Bethesda'nın E3'te tanıtımını yaptığı, akıllı telefonunuzda ve tabletinizde kullanıp Fallout 4'te Pip-Boy'unuzun menüsünü gezip envanterinize bakmanızı sağlayan Fallout Pip-Boy uygulaması yayınlandı. Todd Howard'ın söylediği gibi Fallout oyuncuları zamanlarının çoğunu Pip-Boylarına bakarak harcıyor ve Fallout 4 çıktıktan sonra bu süre katlanarak artacak. Fallout Shelter'da olduğu gibi önce iOS'a sonradan Android'e değil, ikisine de aynı gün yayınlanması şık oldu. Özellikle Fallout 4 Pip-Boy Edition alanların daha verimli kullanacağı uygulamayı Pip-Boy ya da iPhone sahibi olmadığım için tablete yükledim ve sizler için ekran görüntüleri aldım.

f4pipboy0

Uygulama tıpkı Fallout 4'de Vault'tan çıkmadan önce Pip-Boy'u aldığınız gibi açılıyor. Karşınıza çıkan bağlantı menüsünden oyunun yüklü olduğu platformu seçiyorsunuz. Fallout 4 yayınlanınca oyun içinde Gameplay Settings'ten Pip-Boy App Enabled'i ON yaptıktan sonra eş zamanlı olarak oyundaki Pip-Boy ve verilerini cihazınıza aktarabileceksiniz. Demo Mode'u seçtiğiniz zaman hazırlanmış bir profilin nasıl göründüğüne bakabiliyoruz.

f4pipboy1

Vault Boy'u yürürken görmek büyük keyif. 

f4pipboy2

Tüm menülere girmeniz durumunda oynanışa dair ufak spoilerlar yiyebilirsiniz önceden uyarayım.

f4pipboy3

Todd Howard,Pip-Boy'unuzda oynayabileceğiniz Holotapeler olduğunu söylemişti. Atomic Commando bunlardan biri.

Hemen şimdi Fallout Pip-Boy'un iOS sürümünü / Android sürümünü indirebilirsiniz.

Bethesda bununla da kalmamış, Fallout tarzı bir chat uygulaması da hazırlamışlar. Arkadaşlarınıza Vault Boy emojisi vs. gönderebiliyorsunuz. Neden bilmem tablette kurulum sorun çıkardı ve telefonumla da uyumlu olmadığı için yükleyemedim.

falloutchat1

Fallout CHAT'in iOS sürümünü / Android sürümünü indirip deneyebilirsiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum