Metal Gear Solid Filminde Solid Snake'i Oscar Isaac Canlandıracak

Poe Dameron olmak Oscar'a yaradı

Sony'nin yakın gelecekte çok fazla oyun markasını sinemaya taşıyacağını biliyoruz. Bunların öncüsü olan Uncharted filminin hazırlıkları neredeyse tamamlandı. Aslında Sony Stüdyoları bu kararı yaklaşık sekiz sene önce açıklamıştı. Yıllar önce yapılan açıklamada Avi Arad'ın yapımcılığında Uncharted ve Metal Gear Solid'in beyaz perdeye geleceği belirtilmişti. Aradan uzun zaman geçti ve bu projeler yeni yeni hayata geçmeye başlıyor. 

Çok sayıda kaynaktan gelen haberlere göre Metal Gear Solid filminin başrolünde Solid Snake olarak Oscar Isaac'i izleyeceğiz. Yeni nesil Star Wars üçlemesinde Poe Dameron'u canlandıran Isaac ayn zamanda önümüzdeki yıl izleyeceğimiz Dune filminde de Leto Atreides'i canlandıracak.

Metal Gear filminin senaryosu Derek Connolly tarafından çoktan yazıldı. Avi Arad yapımcı olarak filmde yer alacak. Son olarak 2018 yılında haber aldığımız Metal Gear filminin o dönem planlanan yönetmeni Jordan Vogt-Roberts idi. Şu an için yeni bir yönetmen açıklanmadı. Filmin vizyon tarihi de henüz belli değil.

Aslında seneler önce gelen haberlerde Solid Snake için Hugh Jackman ismi oldukça ağr basıyordu. Hatta Avi Arad ile Hideo Kojima'nın ortak bir şekilde role Jackman'ı istediği belirtilmişti. Fakat dereden çok fazla su aktı ve Kojima bambaşka bir yol çizmeye başladı. Bu yeni filmde Kojima'nın bir rolü veya payı olur mu bilemiyorum. Ancak Sony'nin bu agresif "oyun filmi" politikası önümüzdeki beş yıl boyunca çok enteresan haberler duymamıza neden olacak gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
memoefe
7 Aralık 2020 21:32

Yakışıır

cavegamer3530
7 Aralık 2020 15:45

Kojima işi biliyor hugh jackman oynasaydı efsane olurdu

egesgt
5 Aralık 2020 19:56

Uymamış hocam yakışmamış.

ocelot1789
5 Aralık 2020 17:41

Sesi falan bi uyumlu geldi kulağıma şu an. Fena fikir değil kendisi. 

Parolamı Unuttum