Metro Exodus’un Yeni Fragmanı Oyundaki Silahlar Hakkında

Artyom ile yollara düşmek için 3 haftamız kaldı...

Metro Exodus bu yılın en çok beklenen oyunlarından birisi şüphesiz. Çıkışına 3 hafta kadar bir süre kalan oyundan yeni bir video paylaşıldı. Bu videoda ele alınan konu ise oyundaki silahlar.

Silah sınıfları ve silahların özelleştirilmesi ile ilgili fikir sahibi olmak isterseniz siz de videoya göz atabilirsiniz:

Oyunda yer alacak silah sınıfları "Handguns, Shotguns, Rifles, Special Weapons" olarak sıralanıyor. Videoda silahların özelleştirilmesi, geliştirilmesi ile ilgili detaylar da paylaşılmış durumda. Bana sorarsanız gayet güzel görünüyor, muhtemelen üzerine çok konuşulacak konulardan birisi olacak bu.

Videoda silahların bakımı, çevreden eşya ve materyal toplayıp ekipmanların geliştirilmesi, silahlar için cephane üretilmesi gibi konulara da değinilmiş. Sadece çatışma ile değil bazı durumlarda çevreyi avantajınıza kullanıp çatışmadan kaçındığınız taktiklerle de engelleri aşabileceğiniz, yolunuza devam edebileceğiniz belirtilmiş ayrıca. Tabii ihtiyaç duyulduğu anda imdadınıza yetişecek silahlarınız; ister çatışmaya dalın, ister gizlilikle yol alın, en büyük destekçiniz olacak. Silahların özelleştirilebilir yapısı burada önemli bir rol üstleniyor, taktiğinize uygun şekilde geliştirebileceksiniz. Gösterilen özelleştirme seçenekleri ilgi uyandırıyor. Oyun çıktıktan sonra oyuncular arasında silah tasarımlarını paylaşma akımı başlar mı dersiniz :)

Metro Exodus 15 Şubat'ta oyunseverler ile buluşacak. Dört gözle bekliyoruz. Yakından takipteyiz!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum