Michael Douglas, Ant-Man 3'ün Çekim Tarihini Açıkladı

Karınca, kararınca

Marvel Sinematik Evreni, dur durak bilmiyor. Avengers: Endgame'in ardından devasa bir Infinity Saga'nın sonuna geldik, Spider-Man: Far From Home ile birlikte de üçüncü aşama bitti. Ancak dördüncü aşama için hazırlıklar zaten başlamıştı ve MCU'nun yeni dönemi de bolca filmle birlikte geliyor. 2020 yılında Black Widow ile başlayacak yeni dönemde farklı ekipler de göreceğiz, aynı yüzleri de.

Daha önce iki filmi olan Ant-Man de dördüncü ya da beşinci aşamada üçüncü filmine kavuşacak. MCU'da Hank Pym'i canlandıran Michael Douglas, yeni Ant-Man filminin çekim tarihini de duyurdu. Collider'a konuşan usta oyuncu filmin 2021 yılının Ocak ayında çekilmeye başlanacağını belirtti. Ayrıca filmin 2022 yılında vizyona girmesine kesin gözüyle bakılıyor, vizyon tarihi ise henüz açıklanmadı. 


Marvel Stüdyoları tarafından geçtiğimiz günlerde resmen duyurulan Ant-Man 3'de yine Paul Rudd ve Evangeline Lily gibi isimleri de yeniden göreceğiz. Büyük bir aksilik yaşanmazsa filmi Peyton Reed'in yönetmesi bekleniyor. Eğer film planlandığı gibi 2022 yılında vizyona girerse MCU'nun beşinci aşama filmlerinden birisi olacaktır. Guardians of the Galaxy vol. 3 ve Captain Marvel 2 gibi filmler de yine bu aşamada karşımıza çıkacak. 

Bakalım Marvel Sinematik Evreni, Endgame ile her alanda yaşadığı zirveyi yeni dönemlerine de aktarmayı başarabilecek mi? Bence gişede Endgame'i geçecek bir rekor kırmaları imkansıza yakın gözüküyor ama Fantastik Dörtlü ve X-Men'in de gelişiyle birlikte MCU yeni yeni rekorlara imza atabilir. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum