Microsoft Flight Simulator'a Yeni Zelanda Güncellemesi!

Uçun kuşlar uçun

Microsoft Flight Simulator'ın insana yaşattığı özgürlük hissini çok seviyorum. İçerisinde bulunduğumuz bu dönemlerde, bünyemde bir anti depresan etkisi yaratıyor. Oyunun sık sık yeni güncellemelere kavuşması da, daha önce gezemediğiniz bölgeleri detaylı olarak incelemenize olanak sağlıyor.

İşte o güncellemelerden biri olan Yeni Zelanda güncellemesi, MFS semalarına giriş yaptı. Auckland, Christchurch, Hamilton, Nelson, Queenstown, Tauranga ve Wellington gibi önemli şehirlerin modellemeleri güçlendirildi. Yeni Zelanda'nın uçsuz bucaksız doğa harikaları, yakından inceleyebilmeniz için kapılarını açmış durumda.

Bölgede aynı zamanda kullanabileceğiniz ve özel olarak tasarlanan tam 9 farklı havalimanı bulunacak: Gisborne Airport, Milford Sound Airport (NZMF), Martins Bay Aerodrome (NZMJ), Gorge River Airstrip (NZQE), Rotorua Airport (NZRO), Lake Tekapo Airport (NZTL), Whangarei Airport (NZWR), Westport Airport (NZWS) ve Quintin Lodge Airstrip (T004).

Daha da heyecan verici olan detay ise Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit serilerinin hayranlarını ilgilendiriyor. Hobbiton Köyü olarak bilinen Matamata bölgesi de ilgi noktası olarak oyuna eklenen 62 noktadan biri.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum