Microsoft Flight Simulator'da Gerçek Hava Trafik Verileri Kullanılacak

Trafiğe kalmamakta fayda var

Microsoft Flight Simulator'dan gelen her haber bizleri etkilemeye devam ediyor. Gerçekçiliğin ön planda olacağı oyun, tahmin ettiğimizden çok daha fazla gerçek dünya verisi kullanacak. Asobo CEO'su Sebastian Wloch'un bu verileri açıkladığı yeni videoda, çevrimiçi modun ne kadar etkileşimli olacağı paylaşılmış.

Bu mod üzerinde oyun, gerçek hava trafik verilerini kullanarak belirli bölgelerde yoğun trafikler yaratacak. Eğer oyunu offline modda oynamak isterseniz bu kontrolleri yapay zeka sağlayacak. Örneğin New York'a yapacağınız iniş için pistin boşalmasını beklemeniz gerekecek. Aynı durum kalkış yaparken taxi sıranızı beklemenize de yol açacak.

Eğer oyuncular "Live Players" moduna giriş yaparsa gerçek hava verilerinin kullanımı da devreye girecek. Yani oyun içerisinde bir bölgede sizleri karşılayan hava durumu gerçek dünyada da aynı olacak.Tabi isterseniz oyunu "All Players" modu ile de oynayabileceksiniz. Bu mod sayesinde oyundaki her koşulu kontrol etme imkanınız olacak. 

Açıkçası MFS şimdiden bizleri heyecanlandırmış durumda. Serinin tutkunlarının merakla beklediği oyun Ekim ayında çıkış yapacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum