Middle-Earth: Shadow of War'dan Muhteşem Fragman! Balrog var Balrog!

Balrog var, Witch-king var, Nazgul var...

  Adı ve çıkış tarihi daha dün gece sızan Middle-Earth: Shadow of War'un resmi fragmanı PlayStation'ın Youtube kanalında yayımlandı.

Ağızları sulandıran bu fragmanda Talion ve Celebrimbor'u Sauron'a karşı gelecek bir güç yüzüğü döverken görüyoruz. Bu yüzük ise mavi mavi parlıyor. Ancak bir şeyler ters gidiyor. Celebrimbor, yüzükten yayılan bir patlamanın ardından Talion'ın bedeninden ayrılıyor ve bir anda ortadan kayboluyor. İlk oyundaki kahramanımız Talion'ı yerde can çakişiyor ve güç yüzüğüne uzanmaya çaışıyor. Bu sırada Sauron'un geri dönüşüne tanık oluyoruz.

Devasa orc ordularının yanı sıra Balrog'un ihtişamlı bir girişini izliyoruz ki burada çığlık atabilirsiniz. Aynı zamanda Witch-king ve diğer yüzük tayfları, yani Nazgul de fragmanda boy gösteriyorlar. Üstelik Sauron'un en büyük kalelerinden biri olan Minas Morgul ve bir dönem Frodo'ya ev sahipliği yapan Cirith Ungol de tüm o korkutuculuğuyla videoda yer alıyor. Fragmanın sonunda ise 8 Mart'ta bir oynanış videosu duyurusu var ve bizi bir hayli heyecanlandırdı.

Middle-Earth: Shadow of War, 22 Ağustos'ta Kuzey Amerika'da, 25 Ağustos'ta ise Avrupa'da PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Shadow of War ile ilgili hiçbir haberi kaçırmamak için bizi takipte kalın Oyungezerler!

balrogwitch-kingminasmorgul

YORUMLAR
Parolamı Unuttum