Might & Magic Chess Royale'e Heroes Reborn Güncellemesiyle Kahramanlar Geliyor

14 ikonik kahraman

Ubisoft bugün, otomatik savaş oyunu Might & Magic: Chess Royale'e oyuncuların savaş ordularını yöneten Kahramanlar ekleyerek tamamen yeni ve benzersiz bir strateji katmanı oluşturduğunu açıkladı. Might & Magic evreninden 14 ikonik Kahraman mücadeleye katılıyor ve her biri onlara bağlı olan alt birimlere aktif ve pasif destekler vererek savaşların gidişatını önemli ölçüde etkiliyorlar.

Might & Magic: Chess Royale'e Kahramanlar'ın eklenmesiyle oyuncular artık zafer yolunda ilave bir derinlik seviyesinin tadını çıkarabilecekler.

Ubisoft bu yeni özelliği şu cümlelerle açıklamış (cümlelerin noktasına, virgülüne dokunmadığımı ekleyeyim): Kahramanlar, otomatik savaş türüne çığır açan bir özellik getiren, güçlü liderlerdir. Savaş başlamadan önce, oyuncular ordularını savaşa sokmak için üç Kahramanlık bir ekip oluşturabilirler. Bu güçlü liderlerin her biri, bir dizi benzersiz aktif ve pasif yeteneğin yanı sıra oyunu lehine çevirebilecek bir savaş gücüne sahiptir. Kahramanlar kadrosu arasında Catherine var, ordusunun sağlığı çok düştüğünde savaş alanında Seraph Birimi ortaya çıkabilir, bunun yanı sıra Gelu, talihsiz hedeflerine yıkıcı bir ok salvo ateşi eden bir Kahraman. Might & Magic: Chess Royale oyunun stratejik derinliğine katkıda bulunmak için, herhangi bir anda oyuncunun Kahramanlarından yalnızca birinin aktif olmasına izin verir; yani oyuncular savaşı kaybedene kadar bir sonraki karaktere geçemezler.

Muhtemelen yakında tanıtım videosu da yayınlanacaktır, video geldiğinde onu da habere ekleyeceğim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum