Minecraft PS4 Sürümü Kapımıza Dayandı!

Daha büyük dünyalar, daha çok piksel.

 Minecraft çılgınlığı yeni nesilde de devam edecek gibi görünüyor. Eski oyunları yeni nesle geçirme zaten devam ediyor. Biz de yeni nesil eskilerden destek almak yerine karşımıza adam gibi oyunlarla çıksın diye bekliyoruz burada.

Konumuza gelirsek; Minecraft’ın yeni nesil versiyonları kapımıza geldi dayandı. PS4 versiyonu PSN üzerinde Ve büyük ihtimal çoğu insan oyunu zaten bir platformda oynadığı için firmalar bize bir teklif sunmayı mantıklı bulmuş; eğer oyunun PS3 versiyonuna sahipseniz, yeni nesle yükseltmek için sadece 5 dolar ödemeniz gerekli.(eğer baştan almak isterseniz fiyat 20 dolar, Xbox için de aynı durum söz konusu). Eski kayıtlarınızı yeni nesil versiyonuna aktarabiliyorsunuz. PS3 versiyonundaki trophyler PS4’e aktarılmıyor, ancak ücretli DLClere gelince durum farklı. Oyunun kutulu sürümü bir süre piyasaya sürülecek, detaylar henüz belli değil.

Oyunun PS Vita sürümünden de haber var; SCEA’dan Brian Silva: “Mojang ve 4J üzerinde sıkı çalışıyor. Yakında sizinle güncellemeleri paylaşmayı umut ediyoruz.” Dedi ve PS3 oyuncularının çıktığı anda Vita sürümüne erişiminin olacağını belirtti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum