Minecraft: Story Mode Season 1-2 Çok Yakında Erişime Kapatılıyor

Satın almış olanlar 25 Haziran'a kadar indirebilecekler

Telltale’in geçtiğimiz yılın son aylarında kepenkleri indirmesiyle birlikte kendileri tarafından geliştirilen ve dağıtımcılığı yapılan oyunların geleceği de belirsiz bir hal aldı. Geçtiğimiz günlerde bir grup oyunun GOG’da satıştan kaldırılacağı haberini paylaşmıştık. Şimdi de Minecraft: Story Mode hakkında bir haberle karşınızdayız.

Telltale Games’in Mojang ile iş birliği içerisinde geliştirdiği ve yayınladığı Minecraft: Story Mode 5 bölüm halinde paylaşılmış, sonrasında ek bölümler gelmişti. Oyun pek çok platformda çıkış yapmıştı; Windows, MacOS, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wii U, Nintendo Switch, Android, iOS, Apple TV ve Netflix’te oynamak mümkün.

Ancak oyunu oynamak isteyenler için takvim hızla daralıyor. Stüdyonun kapanışının ardından oyuna verilen destek de sona ermek üzere. 25 Haziran 2019 itibariyle oyunu satın almış olsanız dahi indirebilme şansınız bulunmayacak. Bu nedenle elinizi çabuk tutmakta fayda var; bir an evvel tüm bölümleri indirip yedeklemek iyi olur.

Diğer Telltale oyunlarının akıbetleri merak konusu olmaya devam ediyor. Yeni haberler geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz.

 

YORUMLAR
yeknesak
3 Haziran 2019 16:53

Bu her platform için geçerli mi ya :/ Hani satın alınmamasını anlarım da parasını verip aldığım oyunu nasıl indirip oynayamıyorum ilginç...

E-VrL
yeknesak
3 Haziran 2019 21:39

Açıklamaya göre bütün platformlarda geçerli bu durum ne yazık ki. Üzerinde uzun uzun düşünülebilecek bir konu. Dijital platformlarda satın aldığımız oyunların tam anlamıyla sahibi olamadığımıza işaret ediyor bu gelişme.


Parolamı Unuttum