Mirror’s Edge, Televizyon Dizisi Olma Yolunda Koşuyor

Have faith in Faith

Son yıllarda dizi sektörü altın çağını yaşıyor desek yeridir. Özellikle Game Of Thrones ve süper kahraman dizilerinin büyük başarısının ardından televizyon firmaları bu tarz çalışmalara daha çok yönelir oldu. Şimdi de ibre yavaştan oyunlara dönüyor sanki…

Endemol Shine Studios (Big Brother, MasterChef), Mirror’s Edge’i televizyona uyarlama konusunda EA ile resmen anlaştığını duyurdu. Stüdyonun başkanı Sharon Hall verdiği demeçte, “Mirror’s Edge’i tüm dünyadaki televizyon seyircilerine hitap eden bir marka olarak görüyoruz. Güçlü bir kadın kahramana, son derece kuduruk bir hayran topluluğuna (nee?) ve EA ile DICE’ın harika bir şekilde oluşturduğu dünya çapında bir markaya sahip,” şeklinde konuştu.

Ne dediğini bilmiyor anlayacağınız, umalım da ne yaptığını bilsin… Ve umarız Faith’in Asyalı kökenlerine dokunmamayı tercih ederler.

Diziyle ilgili şu an için başka bir bilgi yok. Assassin’s Creed ve Warcraft filmlerinden sonra son yıllardaki üçüncü uyarlama olacak bu. Bir de J.J. Abrams’ın Half-Life/Portal filmi söylentisi ve The Witcher film-dizi projesi var elbette. Bakalım bu dördünün başarı grafiği gelecekte bize nasıl dönecek?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum