Monster'dan Oyuncu Kulaklığı Geliyor: Pusat

Pusat 7.1 Surround oyuncu kulaklığı

Monster Notebook, ürettiği oyunculara özel donanımların arasına kulaklıkları da katıyor.

Monster Pusat 50mm’lik sürücüleriyle oyunseverlere genel olarak kaliteli bir ses ve gerçekçi ses efektleri sunmayı hedefliyor. Kulaklığın tüm kulağı kaplayan yumuşak yastıkları kullanım rahatlığı sunma ve dışarıdan gelen sesleri de engelleme amacı var. Bu ses yalıtımı Pusat’ın Sanal 7.1 Surround teknolojisiyle birleşiyor.

Pusat'ın altın uçlu USB girişi bulunuyor. Düşük frekanslı bas tonları güçlendiren titreşim motorları ise bas tonları seven kullanıcıların çok hoşuna gidecek. Hafif yapısı, yumuşak baş ve kulak yastıkları sayesinde uzun süre kullanıldığında bile rahatsızlık yaratmama garantisi veren Pusat, RGB ışıklandırmaya da sahip.

Kulaklığın, bükülme ve kırılmaları engelleyen örgülü kablosu üzerinde yer alan kumanda ile sesi ve mikrofonu kontrol etmek, ışıklandırmayı ve titreşimi açıp kapatmak mümkün. Ayrıca kulaklıkla birlikte gelen Pusat yazılımı ile her türlü ses kontrolünü yapmak mümkün.

Monster'ın yeni oyuncu kulaklığı hakkında ayrıntılı teknik bilgilere ulaşmak ve Pusat’ı satın almak için buraya tıklayabilirsiniz veya Monster mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum