Advertisement

Monster'dan Tasarım Profesyonelleri İçin Markut Workstation Laptop Serisi Geldi

Markut Workstation geri döndü

Monster Notebook, bir süredir satışına ara verdiği Markut Workstation Laptop'ları yeniden piyasaya sürdü.

Yeni nesil NVIDIA Quadro ekran kartı ailesinin modellerinden biri olan P3000, 6GB belleği ve 192-bit bellek ara yüzüyle bilhassa tasarım profesyonellerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak güçte ve ardında Intel’in 7. nesil işlemci ailesine mensup Core i7-7700HQ işlemcinin gücünü barındırıyor.

Özellikle düşük güç tüketimli ve önceki nesil belleklere göre %30 daha fazla performans veren DDR4 RAM’ler, bilhassa yüksek kaynak gerektiren görsel ya da video kurgu programları için biçilmiş kaftan. Ayrıca Markut iş istasyonları sahip olduğu Mini DisplayPort 1.3 bağlantı noktaları sayesinde harici monitörlere 4K çözünürlükte görüntü aktarabilme yeteneğine de sahip.

Markut serisi, 18.6 mm. inceliğe yüksek performanslı bir tasarım bilgisayarından beklenen tüm ihtiyaçları sığdırıyor. V5.1 ve V5.1.1 modellerine göre değişkenlik gösteren 256GB ve 512GB kapasiteli M.2 Sata SSD’lere eklenen 1TB HDD alanı, depolama ihtiyacınızı rahatlıkla karşılayabilir. Cihazınızı Monster Notebook sitesi üzerinden özelleştirerek SSD ve HDD’lere ekleme yapabiliyorsunuz.

Sofistike bir iş istasyonunu canlı bir görsellikle birleştiren Markut V5.1.1, 15.6 inç boyutunda, 178 derece geniş açı görüş sağlayan, 1920x1080 Full HD çözünürlüğe sahip IPS panel mat LED ekranıyla karşımıza çıkıyor. Notebook başında geçen uzun saatler ve zorlayıcı programlar nedeniyle ortaya çıkan ısınma problemlerinin karşısına, Markut’un anında devreye giren Turbo fan sistemi çıkıyor.

Bununla birlikte, Markut serisi 10Gbps'ye kadar veri transfer hızı vadeden USB 3.1 Gen 2 Type-C portuna sahip.

Markut Workstation Laptop serisinin teknik özelliklerini ayrıntılı olarak incelemek için burayı veya Monster mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum