Mortal Kombat 11 Kadrosuna İki İsim Daha Katıldı: Kabal ve D'Vorah

Kadro gittikçe güzelleşiyor

Mortal Kombat 11'in çıkış tarihi yaklaşırken oyundaki karakter kadrosu hakkında da yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. NetherRealm, The Game Awards 2018'de duyurulan oyunun ardından her hafta bir karakteri açıklıyordu. Dün bu gelenek bozuldu, çünkü önce Kombat Kast'ta Kabal açıklandı, sonraysa Ed Boon Microsoft'un Inside Xbox yayınında ikinci bir karakteri, yani D'Vorah'ı duyurdu.

Kabal, Mortal Kombat X'te NPC olarak bulunuyor ve oynanamıyordu. Bu sevilen karakterin geri dönmesi güzel oldu. Yayınlanan fragmanda da ünlü silahları Hook Swords ile neler yapabildiğini (ya da neler parçalayabildiğini mi diyelim) görebiliyoruz. Yalnız Kabal'ın gösterilen Fatality hareketi inanılmaz güzel olmamış mı sizce de?

Kabal kendi oynanış fragmanı eşliğinde tanıtılırken, D'Vorah'ı ise sadece ekran görüntüsü olarak gördük. Muhtemelen yakında onun da yeni fragmanı yayınlanır. Ancak D'Vorah'ın bu görüntüsü onun Mortal Kombat X'in ardından ne kadar değiştiğini de gözler önüne seriyor. Görüntüde D'Vorah'ın kapşonu ve ceketi yok, doğrudan yaratık halini görüyoruz. Omuzlarındaki böcek yuvaları da dikkat çekiyor.

mk1-newchars-1

Mortal Kombat 11 23 Nisan'da PC, PS4, Switch ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum