Mortal Kombat 1'in Yeni Karakteri Takeda Takahashi'den İlk Oynanış Videosu Geldi

Kenshi'nin kuzeni

NetherRealm, Mortal Kombat 1'in yeni DLC karakteri Takeda Takahashi'nin oynanış videosunu yayınladı.

Kombat Pack satın almış olan oyuncular bu yeni dövüşçüye 23 Temmuz'dan itibaren erişebilecekler, diğer oyuncular ise 30 Temmuz'dan itibaren satın alabilecekler. Bir Yakuza dövüşçüsü olan Takahashi'nin en büyük özelliği ışınlanarak rakibine arkadan saldırabilmesi.

"Kuzeni Kenshi gibi Takeda Takahashi de bir Yakuza olarak yetiştirildi. Ama Kenshi'nin aksine Takeda bu yaşam tarzını seviyordu. Zaten bu yüzden Kenshi'nin efendilerine karşı olan seferini sonlandırma görevi için seçilmişti. Bu dövüşte Takeda ölümcül bir yara aldı. Kenshi kuzeninin ölmesini istemediği için hemen en yakındaki yardıma yetiştirdi: Shirai Ryu'ya.

Takeda iyileştikten sonra da Kenshi onu bırakmadı. Yakuza'nın görevinde başarısız olan Takeda'yı öldürebileceğinden korkuyordu. Takeda buna direndi, defalarca kaçmaya çalıştı. Ama aylar geçtikçe o da Shirai Ryu'nun kendisini Earthrealm'e adamış olmasını takdir etmeye başladı." diye devam ediyor karakter açıklaması.

Mortal Kombat 1 Kombat Pack içinde Johnny Cage için Jean-Claude Van Damme karakter kostümüne ek olarak altı oynanabilir DLC karakteri bulunuyor: Omni-Man, Quan Chi, Peacemaker, Ermac, Homelander ve Takeda Takahashi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum