Mortal Kombat Filmi Belirsiz Bir Tarihe Ertelendi

Korona'ya fatality işlemiyor...

Dövüş oyunu denilince akla ilk gelen serilerden olan Mortal Kombat efsanesi daha önce şansını sinemada denemişti. Pek de başarılı olmayan bu çabaların ardından New Line Cinema yapımcı olarak James Wan'ı atayarak markayı yeniden canlandırmak için ilk adımı attı. Daha sonra yönetmen olarak Simon McQuoid'in göreve gelmesi ve oldukça geniş bir oyuncu kadrosunun belirlenmesinin ardından hayranlar filmden ilk görselleri beklemeye başladı. Fakat evdeki hesap çarşıya uymadı ve Mortal Kombat filmi belirsiz bir tarihe ertelendi. 

Filmin yapımcılarından bir diğeri olan Todd Garner, Twitter hesabı üzerinden filmin durumuyla ilgili iç karartıcı açıklamalarda bulundu. "Birkaç gün daha çekimlerimiz sürecek. Bizim her zaman için planımız ve düşüncelerimiz bunu Mart ayı içerisinde yapmaktı. Ancak pandeminin başka planları varmış. Şu an film için bir vizyon tarihine sahip değiliz ve sinemalar yeniden açılana kadar da olmayacak. Aynı şey fragman için de geçerli." diyerek hem filmin belli olmayan bir tarihe ertelendiğini hem de ufukta bir fragmanın olmadığını doğruladı.

Greg Russo'nun senaristliğini yaptığı film için planlanan vizyon tarihi 12 Mart 2021'di. Bu son gelişmelerin ardından yeni vizyon tarihini merakla bekliyoruz. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum