Mount&Blade: Warband PS4 ve Xbox One'a Geliyor

konsollara çıkacak ilk Türk oyunu

TaleWorlds Entertainment, Mount&Blade: Warband’in 2016 yılının ikinci çeyreğinde PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına çıkacağını duyurdu.

Bildiğimiz gibi Türkiye'de geliştirilen tüm PC oyunları içinde bugüne dek en yüksek satış rakamına sahip olan oyun Mount & Blade: Warband. TaleWorlds Entertainment, oyununun dünya çapındaki kutulu perakende dağıtımı için Koch Media ile işbirliği yapacak. Dijital dağıtımını ise firma kendisi üstlenecek.

Taleworlds Entertainment Genel Müdürü Ali Erkin konuyla ilgili, “Türkiye’nin uluslararası platformda gururu olmayı başarmış Mount&Blade: Warband ile bir ilke daha imza atıyor, Sony ve Microsoft ile olan işbirliklerinden aldığımız güçle ülkemizin ilk PlayStation®4 ve XBox One oyununu piyasaya sürmeye hazırlanıyoruz. Bu bağlamda, attığımız adımların Türk oyun sektörü için de anlamı oldukça büyük. Oyunun bu sürümünün de son derece keyifli ve konsol oyuncularına layık olması için uzun süredir gece gündüz çalışmaktayız. Diliyoruz ki Mount&Blade: Warband bir konuda daha öncü olsun ve konsollara oyun geliştirmek isteyen birçok geliştiricinin yolunu açsın.” dedi.

Mount&Blade: Warband’de, RPG öğeleriyle bezeli karakter gelişim mekanikleri ve devasa bir haritaya dağılmış farklı krallıkların birbirleriyle olan üstünlük mücadelesinin ortasında buluyoruz. Oyunun tek kişilik senaryosu dışında, savaşçılık becerilerinizi 32 kişiye kadar destek veren sunucularda diğer konsol oyuncuları karşısında da deneme şansına sahip olacaksınız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum