Advertisement

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4'ten Yeni Oynanış Videosu, Son Detaylar

Seninle işimiz daha bitmedi Madara.

Yeni nesil konsollarını ilk kez ziyaret edecek Ultimate Ninja serisinin yeni oyunu Naruto-severler tarafından merakla bekleniyor.

Bandai Namco E3'te oyunla ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Duyuruya göre Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4Eylül 2015'te Playstation 4, Xbox One ve PC için geliyor. Gösterilen oynanış videosunda Naruto, Sasuke ve Sakura'dan oluşan Team 7'mizin Uchiha Madara'yla kapışmasına tanık oluyoruz:

Ultimate Ninja Storm 4 için bir de yeni karakter duyuruldu: Hanabi Hyuga. Hinata'nın kardeşi olan Hanabi'den mangada çok bahsedilmese de son Naruto filmi The Last: Naruto the Movie'de epey önemli bir yeri var.

Geliştirici CyberConnect2'nin CEO'su Hiroshi Matsuyama oyun mekaniğiyle ilgili de konuştu. Karakterlerin güç bakımından daha dengeli olacağını söyleyen Matsuyama; bir tek sağlık barının takım içinde paylaştırılacağını, böylece 2v3 takım dövüşlerinin mümkün olacağını söyledi.

Kesin çıkış tarihi verilmeyen Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 bu yılın Eylül veya Ekim aylarında yayımlanacak.

Bir başka Naruto haberindeyse, yeni jenerasyonun ilk filmi Boruto: Naruto the Movie 7 Ağustos'ta Japonya'da gösterime girecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum