NASCAR Heat 4, Eylül Ayında Pistleri Hareketlendirecek

Yeni oyunun çıkış tarihi belli oldu

Yapımcı Monster Games ve dağıtım görevini üstlenen 704Games, NASCAR Heat serisinin yeni oyununun çıkış tarihini açıkladı. PS4, Xbox One ve PC platformlarına özel olacak oyun Eylül ayında çıkış yapacak. Henüz pek fazla bilgi paylaşmayan yapımcı ekip, yeni lastik modelleri ve pistlerin yanında kariyer moduna gelecek değişiklikler olacağını da vurguladı. 

NASCAR Heat 3 ile oyuna eklenen dirt racing modunun ise yeni oyuna taşınıp taşınmayacağı bilinmiyor. Öte yandan oyunun dağıtıcısı 704Games'in patronu Colin Smith, "yeni oyunun, NASCAR Heat topluluğundan gelen geri bildirimlerin tamamını değerlendireceğini" ifade etmiş.

> Codemasters, Daha Fazla Reklam Yapmak Adına Grid'in Çıkış Tarihini Erteledi

Kısacası yeni oyunda bizleri daha fazla araç kişiselleştirebilme özelliği ve daha düzgün bir yapay zeka bekliyor olabilir. Grafik konusunda da selefinin önüne geçmeyi başaracak oyun, iki farklı paket ile ön siparişe sunulacak.

Standart ve Gold versiyonlarının ikisi de üç günlük erken erişim imkanını sunuyor. Oyunu ön siparişten alan herkes de Martinsville'in gece pistinde turlama imkanına kavuşacak. Daha fazla bilgi için buraya tıklamanız yeterli.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum